Promovent la cultura i l'esport des de 1914

Bar Restaurant «Sant Jaume», és una antiga masia senyorial de gran bellesa, situada al bell mig del nucli antic de Premià de Dalt. L’emplaçament prové del clos d’una antiquíssima masia (Can Franquesa) on hi ha l’edificació la qual és anterior al segle XVI, i està inclosa en el catàleg del Patrimoni Arquitectònic de Premià de Dalt. La masia estava envoltada de camps de conreu, el que actualment són el pati i les instal·lacions esportives de l’entitat.

A partir de l’any 1914 va quedar inscrita ja amb el nom de «Sant Jaume», la Societat Cooperativa de Mutu Auxili, Cultural i Recreativa, que s’havia constituït a Premià de Dalt vuit anys enrere en benefici dels habitants de la població.

L’entitat ha evolucionat al llarg del temps conservant l’esperit inicial i adequant-lo a les noves realitats, continuant així l’esforç de promoure i intensificar la cultura, el civisme, l’esbarjo creatiu i esportiu a Premià de Dalt.

A banda de gaudir de les instal·lacions del bar-restaurant realitzant una celebració en grup o anant a dinar o sopar, fer un aperitiu o simplement anar a prendre un refresc, a Sant Jaume pots disfrutar de la resta d’ instal·lacions esportives: camp de futbol sala, pista de tenis, pàdel, saló d’escacs, frontó, petanca i instal·lacions infantils.

©2021.Restaurant Sant Jaume. Fet per Publi-Star

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?